MB Audiovisual
 
Passie voor AVGeluid, beeld en lichtSamenwerking

GELUID, BEELD EN LICHT

MB audiovisual onderscheidt zich door het creëren van een totaalbeleving. Want natuurlijk moet de beleving van geluid, beeld en licht kloppen; alleen in de goede combinatie zullen alle zintuigen van uw gasten geprikkeld worden om de boodschap die u wilt overbrengen in zich op te nemen. Maar net zo belangrijk is uw beleving van de persoonlijke voorbereiding, uw zekerheid tijdens het evenement en de ervaring die u zelf beleeft aan de totale samenwerking.

Omdat elk evenement anders is, maken wij altijd offertes op maat; al uw wensen en elementen die nodig zijn om uw evenement audiovisueel te ondersteunen worden hierin meegenomen. En dat kan ook, want MB audiovisual brengt indien u dit wenst samen met u een bezoek aan de locatie van uw evenement om de mogelijkheden te visualiseren en benodigdheden in te schatten.

Wij kunnen alle producten bieden die nodig zijn voor een goede en volledige audiovisuele ondersteuning. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen op basis van uw wensen? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Algemene voorwaarden   |   Privacy statement © MB audiovisual
  RECENT PROJECT

OKTOBER 2018:
GROOT EVENT IN
WINGS HOTEL

Het meest spraakmakende project samen met Brigitte Goderie - tot nu toe - betrof een groot event in het Wings Hotel, waarbij een reusachtig scherm en een projector van maar liefst 30.000 lumen zijn ingezet. “Wij verzorgden in opdracht van Brigitte het geluid, licht, projectie, de aansturing en de content play out, de rest verzorgde Brigitte zelf....
→ lees verder
 
  OPDRACHTGEVERS

MB audiovisual werkt
o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

World forum Den Haag
Beurs WTC
Belden
Rabobank
Sfeer en Meer
iNQ Events & Management
Ma Guise
Wageningen UR
 
laatste projecten