MB Audiovisual
 
Passie voor AVGeluid, beeld en lichtSamenwerking

SAMENWERKING

Transparantie en communicatie vinden wij zeer belangrijk. Daarom leggen wij graag uit hoe de voorbereiding in aanloop naar uw evenement op goede en zorgzame wijze wordt ingedeeld.

Zodra u een offerte aanvraagt, maken wij graag met u een afspraak om uw wensen te inventariseren, de locatie van uw evenement te bekijken en een tijdspad op te stellen. Mocht de locatie niet kunnen worden bezocht, dan zullen wij een offerte op inschatting maken.

De offerte wordt altijd toegelicht en gespecificeerd; op deze manier is de offerte voor beide partijen inzichtelijk en transparant. Tijdens het evenement zelf worden op basis van nacalculatie de loonkosten van technici doorberekend.

Door samen te werken met MB audiovisual bent u verzekerd van kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. Zowel voor, tijdens als na uw evenement. Gedurende uw evenement, congres, beurs of seminar is uw aanspreekpunt continu aanwezig.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden >>

 

 

 

 

 

 

 

 


   Algemene voorwaarden © MB audiovisual
  RECENT PROJECT

SEPTEMBER 2017:
OUD-KONINGIN MAAKT TIJDREIS TIJDENS
3D-SHOW

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix heeft op woensdag 13 september 2017 het nieuwe opslaggebouw voor verarmd uranium bij COVRA in Nieuwdorp officieel geopend. Radioactiviteit verdwijnt alleen met het verstrijken van de tijd....
→ lees verder
 
  OPDRACHTGEVERS

MB audiovisual werkt
o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

World forum Den Haag
Beurs WTC
Belden
Rabobank
Sfeer en Meer
iNQ Events & Management
Ma Guise
Wageningen UR
 
laatste projecten