MB Audiovisual
 
Passie voor AVGeluid, beeld en lichtSamenwerking

PASSIE VOOR AV

Hard werken en doorgaan tot het goed is; eigenaar Maarten Boer weet wat nodig is om klanten tevreden te houden en (voor hen) succes te creëren. Niet geheel verwonderlijk als zoon uit een ondernemersgezin.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven, is Maarten Boer als freelancer begonnen om bedrijven te voorzien van audiovisuele ondersteuning. Door zijn opgebouwde netwerk en naamsbekendheid binnen het Rotterdamse, heeft Maarten Boer in 2010 besloten MB audiovisual op te richten. Alle elementen waren aanwezig en kwamen nu samen: zijn ervaring, zijn ambitie, zijn netwerk, zijn hands-on mentaliteit en zijn droom om projecten van begin tot eind zelf te begeleiden.

Inmiddels is MB audiovisual een volwaardige speler in de markt en hebben wij de passie voor het creëren van een audiovisuele totaalbeleving en het belang ervan weten over te brengen op onze toonaangevende klantenkring. En daarmee onderscheidt MB audiovisual zich ook.

 

 

 

 

 

 

 

    Algemene voorwaarden © MB audiovisual
  RECENT PROJECT

SEPTEMBER 2017:
OUD-KONINGIN MAAKT TIJDREIS TIJDENS
3D-SHOW

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix heeft op woensdag 13 september 2017 het nieuwe opslaggebouw voor verarmd uranium bij COVRA in Nieuwdorp officieel geopend. Radioactiviteit verdwijnt alleen met het verstrijken van de tijd....
→ lees verder
 
  OPDRACHTGEVERS

MB audiovisual werkt
o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

World forum Den Haag
Beurs WTC
Belden
Rabobank
Sfeer en Meer
iNQ Events & Management
Ma Guise
Wageningen UR
 
laatste projecten