MB Audiovisual
 
Passie voor AVGeluid, beeld en lichtSamenwerking

PASSIE VOOR AV

Hard werken en doorgaan tot het goed is; eigenaar Maarten Boer weet wat nodig is om klanten tevreden te houden en (voor hen) succes te creëren. Niet geheel verwonderlijk als zoon uit een ondernemersgezin.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven, is Maarten Boer als freelancer begonnen om bedrijven te voorzien van audiovisuele ondersteuning. Door zijn opgebouwde netwerk en naamsbekendheid binnen het Rotterdamse, heeft Maarten Boer in 2010 besloten MB audiovisual op te richten. Alle elementen waren aanwezig en kwamen nu samen: zijn ervaring, zijn ambitie, zijn netwerk, zijn hands-on mentaliteit en zijn droom om projecten van begin tot eind zelf te begeleiden.

Inmiddels is MB audiovisual een volwaardige speler in de markt en hebben wij de passie voor het creëren van een audiovisuele totaalbeleving en het belang ervan weten over te brengen op onze toonaangevende klantenkring. En daarmee onderscheidt MB audiovisual zich ook.

 

 

 

 

 

 

 

    Algemene voorwaarden   |   Privacy statement © MB audiovisual
  RECENT PROJECT

OKTOBER 2018:
GROOT EVENT IN
WINGS HOTEL

Het meest spraakmakende project samen met Brigitte Goderie - tot nu toe - betrof een groot event in het Wings Hotel, waarbij een reusachtig scherm en een projector van maar liefst 30.000 lumen zijn ingezet. “Wij verzorgden in opdracht van Brigitte het geluid, licht, projectie, de aansturing en de content play out, de rest verzorgde Brigitte zelf....
→ lees verder
 
  OPDRACHTGEVERS

MB audiovisual werkt
o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

World forum Den Haag
Beurs WTC
Belden
Rabobank
Sfeer en Meer
iNQ Events & Management
Ma Guise
Wageningen UR
 
laatste projecten