MB Audiovisual
 
Passie voor AVGeluid, beeld en lichtSamenwerking

REFERENTIES

Belden Inc. - Berry Medendorp, Director Global Outbound Marketing
"Bij events waar de hele wereld op afkomt is ‘no room for error’ en dus kies ik voor MB audiovisual want ik wil geen enkel risico lopen. In 2007 ben ik bij Belden met een professionele eventstrategie gestart - voorheen volstond nog weleens een beamer met een scherm - en toen heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Maarten Boer en de wijze waarop hij de zaken aanpakt. Sindsdien verzorgt hij de totale techniek voor onze internationale events. Dat gaat heel ver, van geluid, beeld en licht tot en met podiumbouw aan toe. De all-in projectaanpak ontzorgt mij compleet, want MB audiovisual regelt ook het transport en de op- en afbouw. Maarten was erbij in Wenen, Barcelona, Praag, Istanbul, München en nog een paar plaatsen en overal weet hij dezelfde kwaliteit te leveren en dat is knap want niet overal draaien de molens zoals wij dat hier in Nederland gewend zijn. Ik heb hem door de tijd heen in aardig wat lastige posities gebracht, maar hij werkt oplossingsgericht en is doortastend en die dedicatie zie je terug bij zijn gehele crew. Er is wat mij betreft een 100 procent vertrouwen in Maarten en zijn team."

BELDEN MUNCHEN BELDEN IN ISTANBUL BELDEN IN ISTANBUL BELDEN IN WENEN


Beurs-World Trade Center - Martijn Stoutjesdijk, Manager AV
"MB audiovisual biedt passende oplossingen voor elke AV-uitdaging. Maarten werkt snel, is initiatiefrijk en verdiept zich in de opdrachtgever en het project. De apparatuur, mensen en werkwijze waarover MB audiovisual beschikt, sluiten naadloos aan op de wensen en eisen van Beurs-WTC. Na tien jaar samenwerking weten wij wat we aan elkaar hebben en kan ik Maarten projecten van a tot z toevertrouwen."
Rabobank Hoeksche Waard - Jan Schakel, Teamleider
"Maarten Boer, oftewel MB audiovisual, heeft voor Rabobank Hoeksche Waard een aantal evenementen audiovisueel ondersteund. Zijn initiatief en professionaliteit zijn typerend in onze samenwerking. In de toekomst zullen wij MB audiovisual dan ook zeker inschakelen om het audiovisuele aspect van onze komende evenementen te regelen."
Hollandse Waarden - Antoine Hegeman, Voorzitter
"MB audiovisual is een echte specialist; voor onze podia worden beeld en geluid telkens perfect op elkaar afgestemd en geregeld. Bezoekers worden nog eens extra geprikkeld; het beeld en geluid waardoor zij omgeven worden, beweegt hen tot het puntje van hun stoel. En dat is helemaal in lijn met onze evenementen. That's showbusiness!"
   Algemene voorwaarden   |   Privacy statement © MB audiovisual
  RECENT PROJECT

OKTOBER 2018:
GROOT EVENT IN
WINGS HOTEL

Het meest spraakmakende project samen met Brigitte Goderie - tot nu toe - betrof een groot event in het Wings Hotel, waarbij een reusachtig scherm en een projector van maar liefst 30.000 lumen zijn ingezet. “Wij verzorgden in opdracht van Brigitte het geluid, licht, projectie, de aansturing en de content play out, de rest verzorgde Brigitte zelf....
→ lees verder
 
  OPDRACHTGEVERS

MB audiovisual werkt
o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

World forum Den Haag
Beurs WTC
Belden
Rabobank
Sfeer en Meer
iNQ Events & Management
Ma Guise
Wageningen UR
 
laatste projecten